Adgangskontrolsystemer

Hos Nordjysk Port Teknik ApS tilbyde vi alt indenfor salg, service og montage, til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet salg af adgangskontrolsystemer, automatiske døre, bændelgardiner, skydeporte, garageporte, industriporte, hurtigporte og meget mere. 

Ud over salg tilbyder vi også service og reparationer af ledhejseporte, garageporte, hurtigporte, butiksdøre, brandporte, branddøre, sluser, ramper, gitterporte, megadoors og bomanlæg.

Er et adgangskontrolsystem noget for dig?

Adgangskontrolsystemer er yderst brugbare i de fleste virksomheder. Et adgangskontrolsystem giver mulighed for nemt at styre, hvem der får adgang til din virksomhed. Med systemet kan du endda give enkelte medarbejdere adgang til bestemte rum og lokaler, som kun de har behov for adgang til. Som virksomhed bestemmer du selv sikkerhedsniveauet og hvordan der skal gives adgang. Det kan f.eks. være ved hjælp af adgangskort, pinkode eller en kombination.

Adgangskontrolsystemer er ikke kun for store koncerner, også små virksomheder kan drage nytte af adgangskontrol. I takt med der kommer flere og flere produkter på markedet, i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner er adgangskontrolsystemerne også en overkommelig løsning, selv for små virksomheder.

Skab tryghed og effektivitet i din virksomhed.

Et adgangskontrolsystem sikrer, at kun de personer som har adgang til virksomheden, kan komme ind. Hvilket skaber et trygt og sikkert miljø i det daglige. Alle medarbejdere i virksomheden vil med adgangskontrol, have uhindret og let adgang til alle, for dem relevante områder i virksomheden. Hvilket optimere effektiviteten i virksomheden, uden at gå på kompromis med sikkerheden.  Endvidere vil problemer med forsvundne nøgler være fortid. 

Vi stille høje krav

Hos Nordjysk Port Teknik ApS stiller vi høje krav til os selv og vores leverandører. Vi har derfor også fokus på god service og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er beliggende på Ålborgvej 88 i Hjørring, så søger du et lokalt portfirma? Eller har du spørgsmål om adgangskontrolsystemer? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 38 50 60 eller via mail: info@nordjyskportteknik.dk.

Ved problemer uden for normal arbejdstid er du altid velkommen til, at kontakte Nordjysk Port Teknik ApS døgnvagt på tlf.:53 38 50 60. Vores døgnvagt sikrer, at du ved nedbrud uden for normal arbejdstid altid kan få hjælp. En af vores dygtige teknikere rykker ud og afhjælper problemet.