Industriporte

Hos Nordjysk Port Teknik ApS tilbyde vi salg, service og montering af industriporte, til konkurrencedygtige priser. Herunder rulleporte, ledhejseporte, brandporte og porte til landbrug.

Gennem mange års arbejde inden for portservice, har vi tilegnet os stor erfaring på området. Vores uddannede teknikere har den fornødne faglighed og ekspertise til at løse både små og store opgaver. Som professionelt Portfirma rådgiver og vejleder vi hver dag en lang række kunder, til et resultat som matcher deres ønsker og behov.

Industriporte i dansk design og høj kvalitet

Hos Nordjysk Port Teknik ApS stiller vi høje krav til vores arbejde. Men et veludført arbejde, gør det ikke alene. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvalitet og stiller store krav til vores leverandører.

Portene benytter ekstra kraftige beslag, wirer og hængsler i produktionen af sine industriporte. For at sikrer en let og lydsvag betjeningen af porten, er kørerullerne fremstillet i nylon med støvtætte kuglelejer.

En hver port er garanteret 20.000 åbninger og forsynet med fjederbrudssikring som standard. Porten er tætnet mellem de enkelte paneler, i topsektionen og de lodrette køreskinner, hvilket sikrer en effektiv tætning mellem bygningen og porten.

Portene leveres som standart med en lang række sikkerhedsudstyr, som forhindrer person og materielle skader. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes faldsikringer og wire- og fjederbrudssikring, som forhindrer skader ved mekanisk fejl.

God service og høj kvalitet

Hos Nordjysk Port Teknik ApS har vi stor fokus på høj kvalitet og god service, men også konkurrencedygtige priser. Vi er beliggende på Vandværksvej 13 i Hjørring, så søger du et lokalt og professionelt portfirma? Eller har du behov får råd og vejledning til køb af nye industriporte? Du er altid meget velkommen til, at kontakte os på tlf.: 70 23 66 66 eller via mail: info@nordjyskportteknik.dk.

Som en ekstra service tilbyder vi døgnvagt. Ved problemer uden for normal arbejdstid, har du altid mulighed for, at kontakte Nordjysk Port Teknik ApS døgnvagt på tlf.:70 23 66 66. Du er derved altid sikret professionel hjælp, hvis uheldet er ude.