portfirma

Nordjysk Port Teknik ApS – dit lokale portfirma tilbyder salg, service og montering inden for porte og dørautomatik, til konkurrencedygtige priser. Blandt andet ramper og sluser, industriporte, brandporte, branddøre, garageporte, gitterporte, bomanlæg, automatiske døre, adgangskontrolsystemer, bændelgardiner, skydeporte og meget mere. 

Vi har stor erfaring gennem mange års arbejde inden for portservice. Vores uddannede teknikere har den fornødne ekspertise til at løse, såvel simple som mere komplicerede opgaver. Vi kan som professionelt Portfirma hjælpe med råd og vejledning, så du sikrer et resultat, der matcher dine ønsker.

Nordjysk Port Teknik ApS – dit lokale portfirma

For os er gode kunderelationer og lokal nærhed vigtigt. Derfor tager vi os tid til, at lytte til vores kunders ønsker og behov. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, skræddersyer vi individuelle løsninger, som er tilpasset dig som kunde. 

Vi går ind for gennemsigtighed og fair priser, derfor er der ingen ekspeditionsgebyr og kørselstillæg, når du samarbejder med os som portfirma.

Vi stille høje krav

Hos Nordjysk Port Teknik ApS stiller vi høje krav til vores eget arbejde. Med et veludført arbejde kræver gode produkter. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten og stiller store krav til vores leverandører. I udvælgelsen af vores produkter, har vi fokus på brugervenlighed, holdbarhed, støj, æstetik, omkostninger og ikke mindst energiforbruget.

Hos Nordjysk Port Teknik ApS har vi stor fokus på god service og høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Vi er beliggende på Ålborgvej 88 i Hjørring, så søger du et lokalt og professionelt portfirma? Er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 38 50 60 eller via mail: info@nordjyskportteknik.dk.

Som en ekstra service for vores kunder, tilbyder vi døgnvagt. Ved problemer uden for normal arbejdstid, kan du altid kontakte Nordjysk Port Teknik ApS døgnvagt på tlf.:53 38 50 60. Vores døgnvagt service sikrer at du ved nedbrud, uden for normal arbejdstid, altid kan få hjælp.