Automatiske døre

Automatiske døre fra GEZE giver masser af muligheder.

Nordjysk Port Teknik ApS forhandler alle GEZE produkter.

Innovative systemløsninger gennem intelligent teknik

GEZE GmbH er på globalt plan én af de mest succesrige udviklere og producenter af systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik. GEZE har en omfattende produktpalet af automatiske dørsystemer og dørteknik, glassystemer, røg- og brandventilation (RWA), sikkerhedssystemer samt vindues- og ventilationsteknik.

Som én af de førende på markedet og indenfor innovation og design udvikler, producerer og sælger den uafhængige familievirksomhed teknologi i topkvalitet og har haft en afgørende rolle i udvikling indenfor byggeteknik og fremtidsorienterede løsninger. Disse udviklingstiltag fremmes kontinuerligt i vores eget teknologicenter.

Med sine høje kvalitetsstandarder bidrager GEZE’s produkter til innovative byggekoncepter i hele verden og gør komfort og sikkerhed i byggeriet til en selvfølge. GEZE-dørlukkere er verdenskendte. Hver dag glæder millioner af mennesker sig ved komforten i vores automatiske dørsystemer.

Individuelle og projektspecifikke løsninger som f.eks. karusseldøre eller helglassystemer som virkeliggøres i vores datterselskab for specialløsninger. Du kan se produktløsninger fra GEZE i berømte bygningsværker overalt i verden.

Kontakt Nordjysk Portteknik og hør mere om automatiske døre.