Industriporte fra Nordjysk Portteknik

Portene kan leveres med forskellige lysbånd afhængig af forskellige behov. Vælg mellem forskellige vinduer og glastyper. Sektionerne kan med fordel forsynes med vinduer. Vælg mellem ovale og rektangulære vinduer eller full vision sektioner. Samtlige vinduestyper leveres med isoleringsruder, men full vision kan også leveres med enkeltlags akrylglas.

Ledhejseportene er alle afbalanceret med individuelt beregnede fjedre, sådan at de principielt er beregnet til manuel håndbetjening. Med eldrift og automatik øges portens levetid, samtidig med at passage- og driftsomkostninger mindskes.

Komponenterne på ledhejseportene er hver især udviklet til at holde i mange år og sikrer en lang levetid på portene. Dimensioneringen af fjedrene er beregnet efter, at portene skal fungere uden problemer de næste mange år. Ledhejseportene har gummiprofiler i sider, top og bund. Det forhindrer at luft og fugtighed trænger ind og giver et behageligt indeklima og energiomkostninger.

Portene er kendt for et højt serviceniveau, og sammen med portenes holdbarhed giver det vores kunder et godt og pålideligt udvalg af kvalitets porte med lave investerings- og brugsomkostninger.

Kontakt Nordjysk Port Teknik ApS ved spørgsmål om din næste port, samt et uforpligtende tilbud. Ved kontakt får du mulighed for, at beskrive netop hvad du søger, samt se det store udvalg som vi kan tilbyde. Du får samtidig muligheden for, at indgå en serviceaftale der passer netop til dine behov. Med service aftalen sørger du for, at din port hele tiden bliver vedligeholdt på bedst mulig måde.