Nordjysk Portteknik har salg af garageporte i alle størrelser og typer.

Nordjysk Port Teknik ApS er har salg af europæiske CE mærkede porte.

Kvaliteten i portene er gennemgående. Der benyttes ekstra kraftige beslag, wirer og hængsler er i galvaniseret stål, som ikke vrider eller giver sig. De letkørende køreruller er fremstillet i nylon med støvtætte kuglelejer, som gør betjeningen af porten let og lydsvag.

Det kraftige torsionsfjedre, der afbalancerer porten er dimensionerede så de er garanteret 20.000 åbninger og er forsynet med fjederbrudssikring som standard.

Portene er tætnet mellem de enkelte paneler med stærke og smidige lister i formstabil TPE-plast. Portens topsektion og de lodrette køreskinner er ligeledes udstyret med tætningslister i TPE, som sørger for effektiv tætning mellem bygning og port. Bundtætningen er en solid udført specialprofil med flere tætningslæber.

Portene leveres med sikkerhedsudstyr så skader på personer og materiale kan undgåes. Faldsikringer og wire- og fjederbrudssikring forhindrer de skader, som kan ske, hvis der opstår en mekanisk fejl. Alle porte med el-drift er også forsynet med reverserende overvågende kantsikring, så porte automatisk kører tilbage, hvis den møder modstand.

Udover salg af porte – forhandler Nordjysk Portteknik smedejern / hegn.