phone logo
Nordjysk Port Teknik logo
Kontakt

Døre

Kvalitet fra GEZE

Automatiske døre
Branddøre

Automatiske døre

Automatiske døre fra GEZE giver masser af muligheder.

Nordjysk Port Teknik ApS forhandler alle GEZE produkter.

Innovative systemløsninger gennem intelligent teknik

GEZE GmbH er på globalt plan én af de mest succesrige udviklere og producenter af systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik. GEZE har en omfattende produktpalet af automatiske dørsystemer og dørteknik, glassystemer, røg- og brandventilation (RWA), sikkerhedssystemer samt vindues- og ventilationsteknik.

Som én af de førende på markedet og indenfor innovation og design udvikler, producerer og sælger den uafhængige familievirksomhed teknologi i topkvalitet og har haft en afgørende rolle i udvikling indenfor byggeteknik og fremtidsorienterede løsninger. Disse udviklingstiltag fremmes kontinuerligt i vores eget teknologicenter.

Med sine høje kvalitetsstandarder bidrager GEZE’s produkter til innovative byggekoncepter i hele verden og gør komfort og sikkerhed i byggeriet til en selvfølge. GEZE-dørlukkere er verdenskendte. Hver dag glæder millioner af mennesker sig ved komforten i vores automatiske dørsystemer.

Individuelle og projektspecifikke løsninger som f.eks. karusseldøre eller helglassystemer som virkeliggøres i vores datterselskab for specialløsninger. Du kan se produktløsninger fra GEZE i berømte bygningsværker overalt i verden.

Branddøre

En branddør er et kritisk sikkerhedselement designet til at forhindre spredning af ild og røg, der beskytter liv og ejendom ved at opretholde brandsikre zoner. Udover at sikre sikkerheden, kan installation af branddøre også medføre forsikringsfordele ved at reducere risikoen for omfattende skader.

Nordjysk Port Teknik ApS tilbyder en række branddøre, der opfylder strenge sikkerhedsstandarder, samtidig med at de kan tilpasses for at komplementere enhver bygnings æstetik. Vores branddøre er en investering i sikkerhed, designet til nøje at passe til dine specifikke behov.

Kontakt os for mere information om, hvordan vores branddøre kan bidrage til at sikre din ejendom mod brand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vandværksvej 13b,
9800 Hjørring

Tlf.: 70 23 66 66

Fakturaer bedes sendt på EAN-nr. 5797200040695

Kan du ikke sende på ean-nummer, så kontakt Nordjysk Port Teknik

CVR: 39520389

Udstillingen har åbent: Fredag fra 11.00 – 15.00.

Døgnvagt

Har i problemer uden for normal arbejdstid?

Ring til Nordjysk Port Teknik ApS døgnvagt på 70 23 66 66

Har i et nedbrud, så er Nordjysk Port Teknik ApS døgnvagt en service til dig, hvor vi rykker ud og afhjælper problemer uden for normal arbejdstid.

Bemærk venligst at der ved udkald til døgnvagt tillægges gebyr.

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nordjysk Port Teknik logo
Nordjysk Port Teknik ApS kan tilbyde alt indenfor salg, service og montage, til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder salg af garageporte, industriporte, hurtigporte, skydeporte, bændelgardiner og automatiske døre.
Vil du være en del af Nordjysk Port Teknik? Se jobopslag eller send din uopfordrede ansøgning her.
Se ledige stillinger
© Copyright 2024 Nordjysk Port Teknik. Alle rettigheder
Cookie- og PrivatlivspolitikLT Porte